Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-09@08:24:11 GMT

◄ رمز پول ملی بانک مرکزی عملیاتی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۳۹۳۰

◄ رمز پول ملی بانک مرکزی عملیاتی می‌شود

تین نیوز

دکتر صالح‌آبادی با استقبال از نکات مطرح شده توسط صاحبنظران اقتصادی گفت: موضوع رمز پول بانک مرکزی از مدت‌ها قبل در نهاد سیاست‌گذار پولی و بانکی مطرح بوده، لیکن در این دوره کارگروهی متشکل از کارشناسان اقتصادی، فنی و نشر اسکناس این موضوع را تا مرحله عملیاتی به صورت آزمایشی به سرانجام رساندند.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه اولویت بانک مرکزی در این مقطع اصلاح نظام بانکی در اضلاع سه گانه است، لیکن موضوعات مهم که اکنون در سطح جهان نیز مطرح است از جمله رمز پول ملی از نظر بانک مرکزی دور نمانده و در این خصوص تصمیمات و اقدامات مهمی انجام شده است و در همین راستا طی ماه‌های آتی شاهد اجرای آزمایشی این طرح در برخی مناطق از کشور خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای پول و اعتبار با تاکید بر فرهنگ سازی و آموزش در این زمینه تصریح کرد: در کنار عملیاتی کردن این طرح به صورت آزمایشی حتماً باید آموزش‌های لازم و فرهنگ‌سازی در این زمینه توسط کارشناسان انجام گیرد.

دکتر صالح‌آبادی بازه زمانی آزمایشی بودن این طرح را شش ماه اعلام کرد و گفت: بعد از این بازه زمانی ضمن آسیب‌شناسی موضوع، گزارش این طرح در اختیار صاحبنظران اقتصادی و بانکی قرار می‌گیرد تا از نقطه نظرات فرهیختگان در این حوزه بهره گرفته شود.

در این جلسه نیز صاحبنظران اقتصادی با بحث و بررسی موضوع رمز پول ملی بانک مرکزی، راهکار‌های پیشنهادی برای اجرای موفق‌تر این طرح را مطرح و کارشناسان بانک مرکزی نیز به سوالات و ابهامات مدعوین پاسخ دادند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بانک مرکزی تین روابط عمومی رئیس کل بانک مرکزی جهان شورای پول و اعتبار بانک مرکزی رمز پول ملی بانک مرکزی رمز پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۳۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زراندوزی بانک مرکزی چین ادامه دارد!

به گزارش همشهری آنلاین، بانک مرکزی چین همچنان در حال زراندوزی است و طبق گزارش شورای جهانی طلا، این بانک با خرید خالص ۷.۲ میلیون اونس معادل ۲۲۴.۹ تن، بزرگ‌ترین خریدار بخش رسمی طلا در سال ۲۰۲۳ بوده که بیشترین خرید از حداقل سال ۱۹۷۷ در یک سال گذشته است.

طبق آمار، چین در پایان آوریل امسال ۷۲.۸ میلیون اونس طلا معادل ۲۲۷۴ تن طلا در اختیار داشته و ارزش ذخایر طلای این کشور به ۱۶۸ میلیارد دلار افزایش یافته است.

خرید مداوم طلا از سوی بانک مرکزی چین و کوچ تقاضای سرمایه‌گذاری ریسک گریز به پناهگاه امن طلا در سایه عدم اطمینان ژئوپلیتیکی و اقتصادی، به افزایش قیمت طلا در دوره مارس تا آوریل کمک کرد و قیمت طلا در ۱۲ آوریل ۲۰۲۴ به رکورد تاریخی ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در هر اونس رسید.

بررسی‌ها نشان می‌دهد تقاضا از سوی بانک‌های مرکزی جهانی برای انباشت طلا از دو سال پیش افزایش یافته و این اتفاق از قیمت‌ها حمایت می‌کند. شورای جهانی طلا انتظار دارد بانک‌های مرکزی جهانی در سال ۲۰۲۴ خرید خود را در مقایسه با ۱۰۳۷.۴ تن سال گذشته کاهش دهند اما همچنان ذخایر طلای آنها نسبت به قبل از سال ۲۰۲۲ بالاتر خواهد ماند.

آلمان از همتایان عقب ماند

بر اساس داده‌های موسسه اقتصادی آلمان (IW)، اقتصاد این کشور در سال ۲۰۲۴ علیرغم شروع قوی‌تر از انتظار، دچار رکود خواهد شد و همچنان از همتایان اروپایی خود عقب خواهد ماند.

بر اساس آخرین پیش‌بینی‌های این موسسه، بخش تولید و به‌ویژه بخش ساخت‌وساز اقتصاد المان همچنان در رکود باقی ماندند و مصرف، تنها نقطه روشن خواهد بود زیرا با کاهش تورم افزایش می‌یابد.

اقتصاد آلمان در سال گذشته ۰.۲ درصد کوچک شد که ضعیف‌ترین عملکرد در میان اقتصادهای بزرگ منطقه یورو بود، زیرا هزینه‌های بالای انرژی، سفارش‌های جهانی ضعیف و نرخ‌های بهره بالا بی‌سابقه بود.

تجارت غیرنفتی مصر در سراشیبی

شاخص مدیران خرید جهانی اس‌اندپی‌گلوبال برای مصر از ۴۷.۶ در ماه مارس به ۴۷.۴ در آوریل کاهش یافت و زیر آستانه ۵۰ باقی ماند که رشد را از انقباض برای چهل‌ویکمین ماه متوالی جدا می‌کند.

اس‌اندپی‌گلوبال اعلام کرد که فعالیت تجاری بار دیگر به‌طور قابل‌توجهی کاهش یافت زیرا شرکت‌ها در مورد شرایط دشوار بازار اظهارنظر کردند و این کاهش منجر به کاهش مجدد اشتغال شد. زیرشاخص اشتغال از ۵۰.۸ در ماه مارس به ۴۹.۷ در آوریل کاهش یافت.

مصر در ششم مارس قراردادی را با صندوق بین‌المللی پول امضا کرد که پرداخت اولیه آن ۸۲۰ میلیون دلار در آوریل و پرداخت دوم ۸۲۰ میلیون دلار پس از بررسی صندوق بین‌المللی پول در ماه ژوئن بود. مصر در ۶ مارس ارزش پول خود را کاهش داد و به‌عنوان بخشی از این معامله، نرخ بهره را ۶۰۰ واحد افزایش داد.

طلای جهانی آرام ماند

نرخ بهره پایین‌تر در آمریکا، جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را افزایش می‌دهد و بر اساس گزارش FedWatch Tool، بازارها در حال حاضر شاهد ۶۵ درصد احتمال کاهش نرخ بهره در ایالات‌متحده در ماه سپتامبر هستند که می‌تواند با جذاب‌تر کردن بازار طلا، به رشد قیمت طلا دامن بزند.

باوجود انتظار بازارها برای کاهش نرخ بهره، بازار طلا در معاملات امروز با ثبات بود و بهای هر اونس طلا روی ۲۳۱۴ دلار و ۲۹ سنت باقی ماند. قیمت طلای آمریکا نیز با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۲۲ دلار و ۹۰ سنت رسید.

نیل کشکاری، رئیس فدرال رزرو مینیاپولیس، روز سه‌شنبه گفت که تورم متوقف شده که تا حدی به دلیل قدرت بازار مسکن تقویت شده است به این معنی است که بانک مرکزی ایالات‌متحده باید هزینه‌های استقراض را برای یک دوره طولانی و احتمالاً در تمام سال ثابت نگه دارد.

توقف نفت با رشد ذخایر آمریکا

بهای معاملات نفت برنت با ۳۰ سنت معادل ۰.۳۶ درصد کاهش، به ۸۲ دلار و ۸۶ سنت در هر بشکه رسید. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۵ سنت معادل ۰.۳۲ درصد کاهش، به ۷۸ دلار و ۱۳ سنت در هر بشکه رسید.

هر دو شاخص روز گذشته که گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، تسهیل محدودیت عرضه و تقاضای جهانی ضعیف‌تر برای نفت را پیش‌بینی کرد، اندکی کاهش داشتند.

منابع آگاه با اشاره به آمار موسسه امریکن پترولیوم، اعلام کردند ذخایر نفت آمریکا در هفته منتهی به سوم مه، به میزان ۵۰۹ هزار بشکه رشد کرده است. ذخایر بنزین و سوخت‌های تقطیری هم افزایش یافته است.

چراغ سبز به بیت کوین

چین قبل از ممنوعیت سال ۲۰۲۱، یکی از بازیگران اصلی صنعت استخراج بیت کوین بود و سهم قابل‌توجهی در هش ریت بیت کوین جهانی داشت. از آن زمان به بعد بازار تغییر یافته است و ایالات‌متحده و سایر کشورها برای پر کردن این خلأ گام برمی‌دارند. بااین‌حال، لغو احتمالی ممنوعیت بیت کوین در چین می‌تواند چشم‌انداز رشد بیت کوین را بیشتر تقویت کند.

راه‌اندازی صندوق قابل معامله در بورس بیت کوین در هنگ‌کنگ می‌تواند به‌عنوان کانال سرمایه‌گذاری مستقیم برای سرمایه‌گذاران چینی باشد. درحالی‌که وضعیت هنوز حساس است، اظهارات اخیر کارشناسان چینی می‌تواند سابقه‌ای برای موج جدیدی از پذیرش بیت کوین در این کشور ایجاد کند.

ورود آمازون به بازار جهانی مخابرات

شرکت تلفونیکای آلمان، یک‌میلیون مشترک شبکه نسل پنجم خود را در اواخر ماه میلادی جاری به فضای ابری شرکت خدمات وب آمازون (AWS) منتقل خواهد کرد. این یک اقدام متهورانه از سوی فروشگاه اینترنتی آمازون برای ورود به بازار مخابرات جهانی است.

هرچند بعضی از شبکه‌های مخابراتی، فناوری اطلاعات (آی تی) و سایر فعالیت‌های غیر اصلی خود را به فضای ابری عمومی منتقل کرده‌اند، زیرمجموعه گروه اسپانیایی تلفونیکا در آلمان، نخستین اپراتوری در جهان است که شبکه اصلی خود را به یک فضای ابری عمومی منتقل می‌کند.

شرکت‌های خدمات رایانش ابری مانند آمازون و مایکروسافت، در تلاش برای ورود بیشتر به بخش مخابرات و کسب میلیاردها دلار درآمد بیشتر هستند اما اپراتورها به دلیل نگرانی نسبت به قابلیت فضاهای ابری عمومی در اداره یک شبکه موبایل، تاکنون احتیاط به خرج داده‌اند.

کد خبر 850506 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها قیمت طلا و فلزات گرانبها - جهان اقتصاد بیت‌کوین

دیگر خبرها

  • تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی
  • زراندوزی بانک مرکزی چین ادامه دارد!
  • آمارهای رئیسی با واقعیت های اقتصادی کشور نمی خواند /اتفاقات عجیب و غریبی در بودجه افتاده /افزایش فهرست اعتبارات نهاد ریاست‌جمهوری
  • مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار ارز تمدید شد
  • مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار تمدید شد
  • تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات بازار ارز
  • تمدید مصوبه کمیته مداخلات ارزی بانک مرکزی برای کنترل نوسانات ارزی
  • تمدید مصوبه مداخله بانک مرکزی برای کنترل نوسانات ارز
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲
  • بانک مرکزی چین طلایی شد